ZET DE EERSTE STAP RICHTING SCHOON MEUBILAIR

Vraag hieronder gratis een offerte aan voor een reinigingsbeurt van uw vloerkleed, banken, stoelen, traptredes of matrassen. Wij zullen u binnen zeven werkdagen de offerte toesturen! Via WhatsApp ontvangt u dezelfde dag nog een bericht. • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 128 MB.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  VEELGESTELDE VRAGEN

  Kunnen jullie bloedvlekken uit het meubilair verwijderen?

  Ja zeker! Bij het verwijderen van bloedvlekken is het belangrijk om de juiste reinigingsmiddel te combineren met koud water. Zodra bloed in aanraking komt met warm water, zal het gaan stollen en zich verder aan het stof hechten. Neem hierom direct contact met ons op, want het verwijderen van bloedvlekken is het meest efficiënt binnen 24 uur. 

  Kunnen jullie katten urine uit het meubilair verwijderen?

  U zult niet de eerst of laatste zijn waarvan zijn/ haar kat heeft geruïneerd op de bank. Katten urine is een van de meest voorkomende problemen en is onmogelijk te verwijderen zonder de hulp van een professional. Diverse producten online zullen u beloven dat hun product de geur zal weg doen, echter zullen dit tijdelijke oplossingen zijn voor hooguit 10 dagen. 

  Zodra uw kat middels een straal urineert komen er diverse chemische samenstellingen en oliën vrij die zich aan het textiel hechten. Dit geur hoort bij ‘s werelds sterkste geuren, waaronder ook de geur van een lijk, de geur van voedingsmiddelen tijdens een rottingsproces en de geur van de Durio plant zijn genomineerd. 

  Wij adviseren u om direct contact met ons op te nemen, indien u in kennis bent van het feit dat uw kat een ongelukje heeft gehad op uw meubilair. 

  Wij zullen door middel van een diepte reiniging, waarin we extra druk uitoefenen op het schuim van uw zitvlak de geur doen verwijderen. In 98 van de 100 keren is het probleem direct opgelost. In sommige gevallen moet het meubilair en woning extra gelucht worden, zodat alle nitraten, fosfaten, ketonen en alle overige chemicaliën de woning hebben doen verlaten. 

  In enkele gevallen is een tweede reinigen nodig om het probleem te verhelpen. 

  Kunnen jullie koffievlekken uit het meubilair verwijderen?

  Koffie, wijn en enkele theesoorten kunnen uw textiel doen verkleuren. Wij spreken dan van ingebrand meubilair. Kantoen, wol, viscose en linnen banken zijn afkomstig dierlijke of plantaardige vezels. Deze zijn gevoeliger voor vuil, vocht en slijtage en reageren hierom anders dan een polyester bank, die weer is ontworpen door synthetische vezels. 

  Doordat koffie, wijn en thee van oorsprong ook producten uit de natuur zijn is de reactie op een natuurlijke bank veel heftiger. 

  Deze dienen daarom ook binnen 48 uur gereinigd te worden. Indien dit niet gebeurd zal de verkleuring nooit meer verdwijnen. 

  Als u zicht in deze situatie bevind, neem dan contact op met een van onze adviseurs. 

  Impregneren jullie ook het meubilair?

  Het impregneren van meubilair zit niet in ons basispakket, dit kunt echter wel aangeven tijdens het invullen van het contactformulier. 

  De voordelen van het impregneren van uw bank zijn als volgt:

  • Langere levensduur
  • Vuil afstotend
  • Water afstotend 
  • Beschermlaag tegen UV lichten

  De nadelen van het impregneren van uw bank:

  • U kunt er minimaal 12 uur lang niet op zitten. 
  •  Hoger kostenplaatje 

  Wilt u zelf weten wat het kost om uw meubilair te impregneren na een reiniging. Neem dan contact op met een van onze adviseurs. 

  Welke voor schoonmaakmiddelen gebruiken jullie?

  De merken van onze schoonmaakmiddelen geven wij, wegens de groeiende concurrentie, niet prijs. 

  De schoonmaakmiddelen die wij ter plaatsen zullen aanbrengen, is door de cleaner vooraf afgestemd op het textiel. 

  Al onze schoonmaakmiddelen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Hierom kunnen ze de gezondheid van u en en uw gezinsleden niet aantasten. 

  Kunnen jullie de pluisjes op mijn meubilair verwijderen?

  De pluisjes op uw meubilair ontstaan door wrijvingen van verschillende stoffen op elkaar. Zo kunnen er al pluisjes ontstaan als u met uw sokken over de bank wrijft. Het kan ook ontstaan er door constant met uw jeans op te gaan staan en te gaan zitten. 

  De pluisjes verwijderen wij handmatig met onze eigen pluisjesverwijderaar.  

  Voor de kosten hiervan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. 

  Is mijn bank direct droog na een reinigingsbeurt?

  De droogtijd is afhankelijk van verschillende aspecten:

  • Soort textiel

  • Dikte van het textiel

  • Weersomstandigheden buiten

  • Hoe goed uw woning ventileert

  Sommige banken drogen al na 2 uur, anderen hebben echt 24 uur nodig. 

  Hoevaak moet ik mijn bank laten reinigen?

  Voor het reinigen van uw bank raden wij het volgende aan:

  Huishoudens zonder kinderen: één keer per jaar

  Huishoudens met kinderen: één keer per half jaar

  Huishoudens met huisdieren: één keer per kwartaal. 

  Uiteraard kan het altijd nog per situatie verschillen. Wilt u zeker weten dat uw bank toe is aan een reinigingsbeurt? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.