Wij reinigen uw meubilair op locatie

Is uw meubilair toe aan een reinigingsbeurt? Bij ICO Cleaning brengen wij uw meubels weer tot leven

Geef uw bank een nieuw leven

Is uw bank vies en pluizig?

Is uw bankstel door de jaren heen vervuild? Denkt u eraan om een nieuwe bank aan te schaffen?

In de meeste gevallen is het helemaal niet nodig om een nieuwe bank aan te schaffen. Wij zorgen ervoor dat uw bank er weer uitziet als oudsher. Door alle vuil en pluisjes te verwijderen ziet uw bank er weer strak uit!

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle banken, met uitzondering van leren bankstellen. 

Door vuil, stofmijt en pollen te verwijderen is het reinigen van uw bank ook nog eens goed voor uw gezondheid!

Ga voor een schoon matras

Is uw matras toe aan een make-over?

Een matras heeft veel te verduren. Al het vuil van uw lichaam trekt zich door de jaren heen in uw matras. Dit laat natuurlijk zijn sporen na. Het is daarom belangrijk om regelmatig uw matras te laten reinigen.

Het vocht kan vlekken achterlaten en daarnaast schimmels en huisstofmijt aantrekken, wat vervolgens tot allergieën kan leiden.

Tegenwoordig gaan matrassen jaren mee en wordt het nog belangrijker om de fijne ventilatiekanaaltjes open te houden zodat het matras goed kan ademen en dit kan alleen door middel van een professionele reiniging.

Ga voor een schoon matras

Is uw matras toe aan een make-over?

Een matras heeft veel te verduren. Al het vuil van uw lichaam trekt zich door de jaren heen in uw matras. Dit laat natuurlijk zijn sporen na. Het is daarom belangrijk om regelmatig uw matras te laten reinigen.

Het vocht kan vlekken achterlaten en daarnaast schimmels en huisstofmijt aantrekken, wat vervolgens tot allergieën kan leiden.

Tegenwoordig gaan matrassen jaren mee en wordt het nog belangrijker om de fijne ventilatiekanaaltjes open te houden zodat het matras goed kan ademen en dit kan alleen door middel van een professionele reiniging.

Ga voor schone stoelen

Heeft u vlekken op uw stoelen?

Zijn uw stoelen door de jaren heen vervuild? Zitten ze onder de vlekken en eetresten? Dan bent u bij het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten stoelen.

Laat uw stoelen reinigen in plaats van het te vervangen. Vaak kunnen we voor een klein bedrag uw stoel weer laten shinen, zodat het weer jaren mee kan.

Door vuil, stofmijt en pollen te verwijderen is het reinigen van uw stoel ook nog eens goed voor uw gezondheid!

Laat uw vloerkleed regelmatig reinigen

Verleng de levensduur van uw vloerkleed

Een vloerkleed is een magneet voor stof en viezigheid. Om uw vloerkleed te beschermen en de levensduur te verlengen, heeft het regelmatige reiniging en vlekverwijdering nodig.

Door het laten reinigen van uw vloerkleed verlengt u de levensduur ervan. Ook is een schoon vloerkleed fijn voor het oog. Niemand wilt lopen op een opstapeling van jaren aan vuil!

Ga voor een schone trap

Zijn uw traptredes stoffig en vies?

Traptredes hebben veel te verduren. Al het vuil in uw huis hoopt zich op op de traptredes. Dit laat natuurlijk zijn sporen na. Het is daarom belangrijk om regelmatig uw traptredes te laten reinigen.

Al het vuil en stof kan zorgen voor allergische reacties. Ook is het niet fijn voor het oog.

Vraag direct een offerte aan en geef uw traptredes een frisse beurt.

Ga voor een schone trap

Zijn uw traptredes stoffig en vies?

Traptredes hebben veel te verduren. Al het vuil in uw huis hoopt zich op op de traptredes. Dit laat natuurlijk zijn sporen na. Het is daarom belangrijk om regelmatig je traptredes te laten reinigen.

Al het vuil en stof kan zorgen voor allergische reacties. Ook is het niet fijn voor het oog.

Vraag direct een offerte aan en geef uw traptredes een frisse beurt.

TEVREDEN KLANTEN

Orelsi Sejdo
Orelsi Sejdo
2022-08-15
Very professional and friendly:))
Sedef Kaya
Sedef Kaya
2022-08-15
Erg tevreden over de service! De medewerker was enorm vriendelijk. Snelle reactie. Zeker aan te raden dus.
Fatema Joya
Fatema Joya
2022-07-21
Mijn bank is weer helemaal fris en schoon! Een aanrader
Shveta Jajairam
Shveta Jajairam
2022-06-17
Onze bank moest echt nodig schoongemaakt worden, dankzij Ico cleaning netjes schoongemaakt en ze waren ook snel klaar! Hartelijk dank voor de service
Ipek Basalan
Ipek Basalan
2022-06-13
2 lieve heren. Kwaliteit goed op tijd netjes alles achter gelaten. Mijn bank zit er weer schitterend uit. ICO CLEANING heel erg bedankt.
Unsal Ozer
Unsal Ozer
2022-06-11
Mijn bank ziet er weer uit als nieuw! Super vriendelijke schoonmaakster. Ze mogen zeker vaker langskomen
s kitty
s kitty
2022-06-11
Super vriendelijke professionele reinigers, ze mogen regelmatog terug komen. Een dikke 10+
Esra Sahintas
Esra Sahintas
2022-06-01
Super tevreden, ze hebben ons bankstel en auto gereinigd. Het was weer zo goed als nieuw. Wat er uit kwam was schokkend, ben blij dat ik het heb laten doen. Vriendelijke personeel!
Ozlem Kocak
Ozlem Kocak
2022-06-01
Had een grote vlek in de autostoel en die is dankzij jullie helemaal verdwenen. Volgende klus wordt mijn bank en de matrassen. Op tijd gekomen, alles netjes achtergelaten en waren snel klaar. Top!

VEELGESTELDE VRAGEN

Kunnen jullie bloedvlekken uit het meubilair verwijderen?

Ja zeker! Bij het verwijderen van bloedvlekken is het belangrijk om de juiste reinigingsmiddel te combineren met koud water. Zodra bloed in aanraking komt met warm water, zal het gaan stollen en zich verder aan het stof hechten. Neem hierom direct contact met ons op, want het verwijderen van bloedvlekken is het meest efficiënt binnen 24 uur. 

Kunnen jullie katten urine uit het meubilair verwijderen?

U zult niet de eerst of laatste zijn waarvan zijn/ haar kat heeft geruïneerd op de bank. Katten urine is een van de meest voorkomende problemen en is onmogelijk te verwijderen zonder de hulp van een professional. Diverse producten online zullen u beloven dat hun product de geur zal weg doen, echter zullen dit tijdelijke oplossingen zijn voor hooguit 10 dagen. 

Zodra uw kat middels een straal urineert komen er diverse chemische samenstellingen en oliën vrij die zich aan het textiel hechten. Dit geur hoort bij ‘s werelds sterkste geuren, waaronder ook de geur van een lijk, de geur van voedingsmiddelen tijdens een rottingsproces en de geur van de Durio plant zijn genomineerd. 

Wij adviseren u om direct contact met ons op te nemen, indien u in kennis bent van het feit dat uw kat een ongelukje heeft gehad op uw meubilair. 

Wij zullen door middel van een diepte reiniging, waarin we extra druk uitoefenen op het schuim van uw zitvlak de geur doen verwijderen. In 98 van de 100 keren is het probleem direct opgelost. In sommige gevallen moet het meubilair en woning extra gelucht worden, zodat alle nitraten, fosfaten, ketonen en alle overige chemicaliën de woning hebben doen verlaten. 

In enkele gevallen is een tweede reinigen nodig om het probleem te verhelpen. 

Kunnen jullie koffievlekken uit het meubilair verwijderen?

Koffie, wijn en enkele theesoorten kunnen uw textiel doen verkleuren. Wij spreken dan van ingebrand meubilair. Kantoen, wol, viscose en linnen banken zijn afkomstig dierlijke of plantaardige vezels. Deze zijn gevoeliger voor vuil, vocht en slijtage en reageren hierom anders dan een polyester bank, die weer is ontworpen door synthetische vezels. 

Doordat koffie, wijn en thee van oorsprong ook producten uit de natuur zijn is de reactie op een natuurlijke bank veel heftiger. 

Deze dienen daarom ook binnen 48 uur gereinigd te worden. Indien dit niet gebeurd zal de verkleuring nooit meer verdwijnen. 

Als u zicht in deze situatie bevind, neem dan contact op met een van onze adviseurs. 

Impregneren jullie ook het meubilair?

Het impregneren van meubilair zit niet in ons basispakket, dit kunt echter wel aangeven tijdens het invullen van het contactformulier. 

De voordelen van het impregneren van uw bank zijn als volgt:

  • Langere levensduur
  • Vuil afstotend
  • Water afstotend 
  • Beschermlaag tegen UV lichten

De nadelen van het impregneren van uw bank:

  • U kunt er minimaal 12 uur lang niet op zitten. 
  •  Hoger kostenplaatje 

Wilt u zelf weten wat het kost om uw meubilair te impregneren na een reiniging. Neem dan contact op met een van onze adviseurs. 

Welke voor schoonmaakmiddelen gebruiken jullie?

De merken van onze schoonmaakmiddelen geven wij, wegens de groeiende concurrentie, niet prijs. 

De schoonmaakmiddelen die wij ter plaatsen zullen aanbrengen, is door de cleaner vooraf afgestemd op het textiel. 

Al onze schoonmaakmiddelen zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Hierom kunnen ze de gezondheid van u en en uw gezinsleden niet aantasten. 

Kunnen jullie de pluisjes op mijn meubilair verwijderen?

De pluisjes op uw meubilair ontstaan door wrijvingen van verschillende stoffen op elkaar. Zo kunnen er al pluisjes ontstaan als u met uw sokken over de bank wrijft. Het kan ook ontstaan er door constant met uw jeans op te gaan staan en te gaan zitten. 

De pluisjes verwijderen wij handmatig met onze eigen pluisjesverwijderaar.  

Voor de kosten hiervan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. 

Is mijn bank direct droog na een reinigingsbeurt?

De droogtijd is afhankelijk van verschillende aspecten:

• Soort textiel

• Dikte van het textiel

• Weersomstandigheden buiten

• Hoe goed uw woning ventileert

Sommige banken drogen al na 2 uur, anderen hebben echt 24 uur nodig. 

Hoevaak moet ik mijn bank laten reinigen?

Voor het reinigen van uw bank raden wij het volgende aan:

Huishoudens zonder kinderen: één keer per jaar

Huishoudens met kinderen: één keer per half jaar

Huishoudens met huisdieren: één keer per kwartaal. 

Uiteraard kan het altijd nog per situatie verschillen. Wilt u zeker weten dat uw bank toe is aan een reinigingsbeurt? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.