Bank reinigen aMSTERDAM

Heeft u eten op de bank laten vallen? Dat kan hardnekkige vlekken geven. Vooral eten zoals knalrode pastasaus of een gele kerrie laten hardnekkige vlekken achter als u deze in de bank krijgt. Bij dit soort problemen kunnen we bij ICO Cleaning uw bank reinigen in Amsterdam. 

Iedere vlek verdwijnt als we uw bank reinigen in Amsterdam

Het maakt niet uit wat voor soort vlek er in uw bank zit, wij kunnen uw bank reinigen in Amsterdam. Denk aan vlekken door de hond of kat die op de bank heeft geplast of de vlekken die ontstaan zijn nadat u op de bank heeft gemorst. Ook als u kinderen heeft of kinderen op bezoek heeft gehad, is het niet vreemd als er een vlek in de bank is gekomen van het eten of drinken. Al deze vlekken weerhouden ons er niet van om uw bank te reinigen in Amsterdam. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw bank er weer als nieuw uit komt te zien.

WhatsApp Image 2021-12-22 at 17.32.43

Onze werkwijze om uw bank te reinigen in Amsterdam

Als u een vlek in de bank heeft of u de bank wilt laten opfrissen, kunt u ons bellen of het contactformulier invullen. U krijgt dan professioneel antwoord van ons en we zullen alle details met u bespreken. Als voor ons de klus duidelijk is, maken we een afspraak op een moment dat het u schikt. Wanneer wij bij u langskomen verzekeren we u dat we uw bank reinigen in Amsterdam en deze er weer prachtig uit komt te zien. Pas wanneer u tevreden bent met het resultaat, hoeft u te betalen.

Uw bank weer als nieuw

Naast dat wij uw bank reinigen in Amsterdam zodat de bank weer als nieuw aanvoelt, bieden wij ook nog de mogelijkheden om uw bank te laten stofferen en te impregneren. Met het impregneren van uw bank voorkomt u veel hardnekkige vlekken en zal het minder snel nodig zijn om een schoonmaakbedrijf langs te laten komen. U kunt overwegen om uw bank opnieuw te laten stofferen als u bijvoorbeeld brandplekken in de bekleding heeft of de kleur niet meer bij het interieur past.

Onze diensten

We kunnen ook andere meubels schoonmaken terwijl u door ons uw bank laat reinigen in Amsterdam. We reinigen ook fauteuils, eetkamerstoelen, matrassen, tapijten en uw auto-interieur. Wilt u dat we langskomen voor een van deze meubels of enkel om uw bank te reinigen in Amsterdam? Neem dan contact met ons op via de telefoon of het contactformulier en dan bespreken we wat de beste oplossing is voor uw probleem. Ook als u wenst dat we uw bank reinigen in Rotterdam zijn we beschikbaar. We zijn iedere zaterdagochtend open en we zijn ook op werkdagen altijd bereikbaar.

×